top of page
Programma
Verblijf
Kopie van MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-CANIGOUOUTDOOR-17_edited.jpg

Outdoor vakantie = MALLORCA SPANJE

Ontdek de meest adembenemende canyons van Mallorca! Dit eiland heeft maar liefst 22 prachtige canyons, waaronder Europa's mooiste canyon! De canyons op Mallorca hebben alles te bieden en zijn perfect voor iedereen. Hier kun je niet alleen genieten van schitterend canyoningen, maar ook van de ontdekking van prachtige zwemgrotten. Zwem door de zee richting de ingang van de grot en ontdek daar de adembenemende kamers! Tijdens een dagje uit het water kunnen we een prachtige wandeling maken naar de top van Puig of naar een abseil-kloof met uitzicht over de zee! 

Geniet samen met ons van de prachtige uitzichten op de bergen en de zee van Mallorca. Beleef een outdoor vakantie die je nooit zult vergeten!

WAt kan je verwachten

Beschikbare data:

 • 23 t/m 1 maart 2025

 • 16 t/m 22 Februari 2025 ( op aanvraag)

Voorbeeld programma:

Dag 1 - Aankomstdag

Dag 2 - Canyoningen

Dag 3 - Zwemgrot 

Dag 4 - Hike naar de top van Puig

Dag 5 - Nog meer activiteiten of een dagje rust

Dag 6 - Canyoning of abseil kloof

Dag 7 - Nog een activiteit als echte afsluiter (of een dagje het eiland verder ontdekken)

Dag 8 - Vertrekdag

Wat kan je verwachten?

In deze vakantie gaan we verschillende outdoor activiteiten doen. Mallorca is een super goed canyoning eiland en hier gaan we ook gebruik van maken! We zullen de mooiste canyons uitkiezen op het juiste niveau van de groep. Denk aan de canyon Na Mora- canyon waar je avontuur eindigt in de zee. In de Valledemossa-canyon wacht je een abseil van maar liefst 55 meter. En dan hebben we de Gorg Blau i Sa Fosca, die wordt beschouwd als de mooiste canyon van Europa! Hier duik je een grot in waar je meerdere abseils in het donker zult maken, maar maak je geen zorgen, we voorzien iedereen van een hoofdlamp.  

Naast het canyoningen bieden we ook de mogelijkheid om (zwem)grotten te ontdekken. Met een hoofdlamp gaan we de grot in en verkennen we de prachtige kamers. De enige doorgang van de zwemgrot is via de zee,  eenmaal binnen ontdekken we duizenden oude rotsformaties. Tijdens het zwemmen rond enkele binnenmeren kunnen we genieten van het prachtige landschap.

 

De wandeling naar de top van de Puig (1436 meter) volgt een wandelpad dat ons leidt langs de mooiste paden met prachtige uitkijkpunten, ideaal voor een ontspannen lunchpauze. Deze wandeling is rustig en kan in verschillende delen worden opgedeeld.

Voor wie is deze outdoor vakantie?

Deze vakantie is ideaal voor sportieve gezinnen (met een minimale leeftijd van 13) en vriendengroepen die graag de uitdaging aangaan. Twijfel je of heb je vragen over de leeftijdseisen of de vereiste conditie? Aarzel niet om een e-mail te sturen voor meer informatie.

 

Dit regelen wij (inclusief):

 • activiteiten

 • Al het materiaal om veilig te kunnen canyoningen

 • Altijd op pad met ervaren gidsen

 • Canyongroepen niet groter dan 9 personen

 • Transfer vliegveld naar verblijf

 • Verblijf in een groepsaccommodatie (een vila via airbnb)

Dit regel jezelf (exclusief) :

 • Reis heen en terugreis

 • Maaltijden (dit regelen we op locatie graag met ze allen €100 ongeveer) 

 • Reisverzekering en annuleringsverzekering voor extreme sporten (optioneel).

 • Huur auto’s ( dit kunnen we onderling regelen €120 tot €150 ongeveer per auto voor een hele week)

Opties:

 • Op de locatie kunnen er altijd nog extra activiteiten bij geboekt worden.

 • De prijs van een eventuele extra canyoningtocht/ grottentocht kan vanaf €60 geboekt worden.​

 • Indien gewenst, kun je ook zelf accommodatie in de buurt zoeken als je liever je eigen plek wilt hebben met vrienden of familie.

 

Kosten

€750 incl verblijf

€620 excl verblijf

Sfeer foto's 

bottom of page