top of page
CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-8.jpg

Outdoor Activiteiten

Ga op avontuur met de beste outdoor activiteiten!

Dit zijn de activiteiten die we aanbieden van de campings in de Ariege

ALLE OUTDOOR ACTIVITEITEN In de Ariege

1c70895e-f077-4509-915b-b833f20f8b03.JPG

Canyoningen Galamus (easy)

€49,00

CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-6.jpg

Canyoningen L'artique

(hard)

€85,00

CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-5.jpg

Canyoningen Marc (medium)

€62,00

MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-CANIGOUOUTDOOR-87.jpg

Canyoningen L'argensou
 (medium)

€54,00

Canyoning

De Marc is een canyon van een gemiddeld niveau in de Ariege. De zon werpt haar warme stralen op de rotsen terwijl je jezelf voorbereidt op de reis van je leven. Met een kloppend hart daal je af in de canyon, omgeven door steile rotswanden die hoog boven je uitsteken.

Terwijl je je een weg baant door de kronkelende waterwegen, voel je de opwinding groeien. Plotseling bereik je een uitdagende tokkel, waarbij je met een mix van opwinding en adrenaline door de lucht zweeft, je hart bonzend in je keel. Maar dat is nog niet alles. Voor je ontvouwt zich een spectaculaire 20-meter abseil langs een prachtige waterval, een ervaring die je zintuigen tot leven brengt terwijl het koele water langs je heen stroomt en de spray je gezicht verfrist. De canyon eindigd met meerdere sprongen en glijbanen. Een perfecte dag! 

Maar het avontuur stopt hier niet. Bij Canigou Outdoor geloven we in het delen van onze passie voor canyoning door middel van educatie. Daarom bieden we een canyoning mini-cursus aan, waar je de kans krijgt om canyoningtechnieken te oefenen op onze klimrots voordat je je vaardigheden in de praktijk brengt in de prachtige L'argensou-canyon. Onder begeleiding van ervaren gidsen beweeg je jezelf voort. 

 

Wil je nog extremer, kijk dan eens naar de tochten in de L'artique en de Subra. Deze moeilijkere canyons is zelfs een uitdaging voor de sportieve en avontuurlijke canyoneer. 

CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-6-2.jpg

Abseilen

€39,00

MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-CANIGOUOUTDOOR-12.jpg

Klimmen

€30,00

CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-9.jpg

Via Ferrata st Paul

(hard

€49,00

CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-8.jpg

Via Ferrata st Paul

€31,00

CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-16.jpg

Via Ferrata st Martin

 

€37,00

bottom of page